Zaštitna maska za lice 100% pamuk - uzorak Smile

Kod: 75-006
67.50 kn 30.00 kn Cijena bez PDV: 25.00 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Zaštitna maska za lice 100% pamuk - uzorak Smile. Maska nudi svestranu upotrebu za one kojima je potrebna povećana zaštita.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Zaštitna maska za lice 100% pamuk - uzorak Smile. Maska nudi svestranu upotrebu onima koji trebaju pojačanu zaštitu za sebe, članove obitelji ili prijatelje. Štiti od prašine, pa je pogodan za aktivnosti na otvorenom, hvata sitne čestice u zraku i stoga je pogodna prevencija tijekom sezona gripe (kao zaštitna maska). Kako ćete ga koristiti, ovisi o vama. U našoj e-trgovini naći ćete šarene maske koje nisu samo učinkovite i zaštitne, već i izgledaju cool i stilski. Maska u boji s uzorkom izrađena je od 100% pamuka, što omogućava učinkovitije ulovljanje prljavštine i zagađivača od ostalih materijala koji se koriste u proizvodnji maski za lice. Tekstilne maske za lice koje se prodaju na mreži na zalihama - u našoj e-trgovini možete kupiti najbolju zaštitu dišnog sustava.

Trake za uho su mekane i elastične - maska je pogodna za sve vrste lica i za muškarce i za žene

elastična maska za lice

Važno je da se zaštitimo i vodimo brigu o sigurnosti svoje okoline. Maska za lice najraširenije je i najučinkovitije sredstvo koje se koristi ne samo tijekom viralnih ili bakterijskih sezona (poput COVID 19 - Corona) , već i kada radite u prašnjavim uvjetima ili bavite se sportovima na otvorenom - gdje djeluje kao zaštitna maska za prašinu (vožnja biciklom, skateborading, skijanje). Budući da je izrađen od pamuka, kroz njega možete relativno lako disati i pruža određenu udobnost.

Pamučna maska za lice s uzorkom zaštitit će vas od:

pamučna maska za lice

Tehnički podaci:

Veličina: 20x12,5 cm
Materijal: 100% pamuk

Sadržaj paketa:

1x zaštitna maska - uzorak Smile

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (5)

94%