NASA svjetiljka za biljke

Kod: 11-060
525,00 kn Cijena bez PDV: 437,48 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

NASA svjetiljka za biljke za prodaju po povoljnoj cijeni koju možete kupiti online u našem e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite točno ono što tražite.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

NASA svjetiljka za biljke nudi nevjerojatan način kako rasti biljke u zatvorenom prostoru, u dvoranama i staklenicima, u kući, prolio ili u podrumu. Crvene i plave LED svjetiljke dati će vašim biljkama pomoć koja im je potrebna.

LED svjetiljka proizvodi svjetlo crvene i plave boje, kako bi se promovirala i postigla najveći rast biljaka. To su najvažnije svjetleće boje za vaše unutarnje biljke za regulaciju njihovog zdravog rasta i poboljšanje prirodnog procesa fotosinteze. Nevjerojatno je učinkovit, štiti biljke i štedi energiju.

Svjetiljka je dizajnirana kako bi zaštitila okoliš jer je mala, prijenosna i lagana. Uzgoj biljaka koji rastu u zatvorenom prostoru, potrebno je povećanje troškova. S ovim svjetlom i toplinom LED svjetiljki smanjujete troškove.

Vi ćete biti iznenađeni kad ćete promatrati vaše biljke dok rastu toliko, tako brzo! Ove praktične LED svjetiljke idealne su za greenhousers koji žele imati koristi od maksimalnog rasta biljaka u vlastitom domu ili vrtu. NASA svjetiljka za uzgoj bilja za prodaju po povoljnoj cijeni koju možete kupiti online u našem e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite točno ono što tražite.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene