Hidroponičko uzgoj - Visoka LED ploča s punim spektrom 300 W

Kod: 36-063
1,792.50 kn Cijena bez PDV: 1,493.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Hydroponic Growing - LED panel visoke snage idealan je za sve faze rasta biljaka i dobro reagira s kulturom vode i kulturom tla. Stoga se nalazi u domaćem vrtu, izložbi cvijeća, staklenicima itd.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Hydroponic Growing - LED panel visoke snage idealan je za sve faze rasta biljaka i dobro reagira s kulturom vode i kulturom tla. Stoga se nalazi u domaćem vrtu, izložbi cvijeća, staklenicima, podrumima i akvarijima. U ovom slučaju je nevjerojatno način kako rasti biljke u zatvorenom prostoru u hali, stakleniku ili podrumu. Može se koristiti za uzgoj orhideja, ruža, paprika, rajčica, bosiljka, salata, začinsko bilje, kupus, špinat, zelje, brokula, cvijeće, krastavci i mnoga druga voća i povrća. Također je pogodan za uzgoj biljnih biljaka. Svjetiljka LED raste također je dobar izbor čak i za kloniranje biljaka i sadnica te za sve faze rasta biljaka.

LED panel sa cijelim zaslonom

Može se sigurno postaviti čak iu zatvorenim prostorima jer se ne zagrijavaju. LED svjetlo za biljke uključuje crveno i plavo svjetlo, kako bi se promovirala i održala maksimalni rast biljaka. Biljke trebaju crveni i plavi spektar svjetlosti za zdravo i brzo rast i za prirodni proces fotosinteze.

LED svjetiljka ima maksimalnu energetsku učinkovitost koja se koristi za stimulaciju rasta biljaka, je ekološki sigurna, živa bez žarulja jer je LED tehnologija. Svjetiljka je dizajnirana za uštedu okoliša i iznimno je energetski učinkovita u usporedbi s standardnim fluorescentnim sustavima osvjetljenja što se odražava u niskim troškovima rada.

led svjetiljke biljaka

Ima aluminijsko tijelo koje odvodi minimalnu generiranu toplinu iz LED diode. Aluminij također osigurava laganu težinu svjetiljke. Izvor svjetlosti sastoji se od LED diode SMD visoke snage . Radno okruženje za rad LED svjetla je od -20 ° do 55 ° C i vlažnost od 5% do 95%.

NASA je vodila ploča

LED panel pruža puni spektar. Crveno svjetlo ima valnu duljinu od 630-660 nm i frekvenciju 400-484THz . Plavo svjetlo ima valnu duljinu od 430-460nm i frekvenciju 606-668THz, IR svjetlo ima 730nm, UV svjetlo 380nm, bijelo toplo svjetlo ima 3500K i bijelo svjetlo 6500K. Crveni spektar se koristi za klorofil A i klorofil B. Uređaji obično trebaju sve crvene valne duljine za njihov zdrav rast i razvoj. Plavi spektar je maksimalna vršna točka za vegetativni rast i apsorpciju. Bijelo svjetlo osigurava punjenje svih nestalih spektara. Topla svjetlost daje energiju i podržava biljnu fotosintezu. UV svjetlo ima jedinstvenu sterilizacijsku funkciju i ubija fitopatogene bakterije. IR osigurava procvat i klijavost.

vodio svjetiljku na biljkama

Fotosinteza se najčešće događa iz crvene svjetlosti i sekundarno od plavog svjetla. Međutim, za mnoge biljke potrebno je i plavo svjetlo zbog regulacije rasta, cvjetanja i formiranja voća. Stoga raste LED svjetlo pogodno za uzgoj svih faza razvoja biljaka.

parametri:

Vrsta: ploča s punim spektrom
Snaga: 300 W
Količina LED dioda: 252
LED boje: crvena 183 + plava 40 + 10 topla bijela + 10 bijela + 6 IR + 3 UV
LED valna duljina: crvena 630nm ~ 660nm, plava 430nm ~ 460nm, topla bijela 3500K, bijela 6500K, IR 730nm, UV 380nm.
Vrsta LED-a: SMD
Ulazni napon: AC85-265V
Dimenzije (mm): 400x210x60
Težina: 2,8kg

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene