LED svjetiljka za cvjetanje biljaka sa snagom 120W

Kod: 36-061
1,117.50 kn Cijena bez PDV: 931.25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Svjetiljka LED 120W za cvjetanje biljaka pruža blagotvorno svjetlo za rast biljaka u tamnim uvjetima bez visokotlačne radijacije uz minimalnu potrošnju energije.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Svjetiljka LED 120W za cvjetanje biljaka pruža blagotvorno svjetlo za rast biljaka u tamnim uvjetima bez visokotlačne radijacije uz minimalnu potrošnju energije.   Iskoristite ovaj moderan i nevjerojatan način kako rasti biljke u zatvorenom prostoru u hali, stakleniku ili podrumu. Može se koristiti za uzgoj orhideja, ruža, paprika, rajčica, bosiljka, salata, začinsko bilje, kupus, špinat, zelje, brokula, cvijeće, krastavci i mnoga druga voća i povrća. Također je pogodan za uzgoj biljnih biljaka. Svjetiljka LED raste također je dobar izbor čak i za kloniranje biljaka i sadnica te za sve faze rasta biljaka.

LED svjetiljka 120w

Može se sigurno postaviti čak iu zatvorenim prostorima jer se ne zagrijavaju. LED svjetlo za biljke uključuje crveno i plavo svjetlo, kako bi se promovirala i održala maksimalni rast biljaka. Biljke trebaju crveni i plavi spektar svjetlosti za zdravo i brzo rast i za prirodni proces fotosinteze.

LED svjetiljka ima maksimalnu energetsku učinkovitost koja se koristi za stimulaciju rasta biljaka, je ekološki sigurna, živa bez žarulja jer je LED tehnologija. Svjetiljka je dizajnirana za uštedu okoliša i iznimno je energetski učinkovita u usporedbi s standardnim fluorescentnim sustavima osvjetljenja što se odražava u niskim troškovima rada.

led svjetiljke biljaka

Ima aluminijsko tijelo koje odvodi minimalnu generiranu toplinu iz LED diode. Aluminij također osigurava laganu težinu svjetiljke. Izvor svjetlosti sastoji se od LED diode SMD visoke snage . Radno okruženje za rad LED svjetla je od -20 ° do 55 ° C i vlažnost od 5% do 95%.

LED rasvjetljuje

Oba crvena i plava svjetla dio su elektromagnetskog spektra koji je vidljiv golim okom. Crveno svjetlo ima valnu duljinu od 630-660 nm i frekvenciju 400-484THz . Plavo svjetlo ima valnu duljinu od 440-460nm i frekvenciju od 606-668Hz . Crveni spektar se koristi za klorofil A i klorofil B. Uređaji obično trebaju sve crvene valne duljine za njihov zdrav rast i razvoj.

vodio svjetiljku na biljkama

Fotosinteza se najčešće događa iz crvene svjetlosti i sekundarno od plavog svjetla. Međutim, za mnoge biljke potrebno je i plavo svjetlo zbog regulacije rasta, cvatnje, procvata i stvaranja plodova. Stoga raste LED svjetlo pogodno za uzgoj svih faza razvoja biljaka.

parametri:

Tip: LED svjetiljka 120W
Snaga: 120 W
Količina LED dioda: 1365
LED boje: crvena 1131 + plava 234
Vrsta LED-a: SMD
Ulazni napon: AC85-265V
Dimenzije (mm): 315x310x40
Kut svjetla: 120 °

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene