Uzgoj biljaka pod umjetnom rasvjetom - 200W LED panel

Kod: 36-062
1.267,50 kn Cijena bez PDV: 1.056,23 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Uzgoj biljaka pod umjetnom rasvjetom - LED panel od 200W pomaže biljkama da rastu i cvjetaju u zatvorenim prostorijama gdje obično nema dovoljno svjetla.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Uzgoj biljaka pod umjetnom rasvjetom - LED panel od 200W pomaže biljkama da rastu i cvjetaju u zatvorenim prostorijama gdje obično nema dovoljno svjetla. Nevjerojatno je kako rasti biljke u zatvorenom prostoru, u stakleniku ili u podrumu. Može se koristiti za uzgoj orhideja, ruža, paprika, rajčica, bosiljka, salata, začinsko bilje, kupus, špinat, zelje, brokula, cvijeće, krastavci i mnoga druga voća i povrća. Također je pogodan za uzgoj biljnih biljaka. Svjetiljka LED raste također je dobar izbor čak i za kloniranje biljaka i sadnica te za sve faze rasta biljaka.

LED rastu svjetiljku

Može se sigurno postaviti čak iu zatvorenim prostorima jer se ne zagrijavaju. LED svjetlo za biljke uključuje crveno i plavo svjetlo, kako bi se promovirala i održala maksimalni rast biljaka. Biljke trebaju crveni i plavi spektar svjetlosti za zdravo i brzo rast i za prirodni proces fotosinteze.

LED svjetiljka ima maksimalnu energetsku učinkovitost koja se koristi za stimulaciju rasta biljaka, je ekološki sigurna, živa bez žarulja jer je LED tehnologija. Svjetiljka je dizajnirana za uštedu okoliša i iznimno je energetski učinkovita u usporedbi s standardnim fluorescentnim sustavima osvjetljenja što se odražava u niskim troškovima rada.

led svjetiljke biljaka

Ima aluminijsko tijelo koje odvodi minimalnu generiranu toplinu iz LED diode. Aluminij također osigurava laganu težinu svjetiljke. Izvor svjetlosti sastoji se od 3W LED SMD diode velike snage . Radno okruženje za rad LED svjetla je od -20 ° do 55 ° C i vlažnost od 5% do 95%.

Oba crvena i plava svjetla dio su elektromagnetskog spektra koji je vidljiv golim okom. Crveno svjetlo ima valnu duljinu od 620-750nm i frekvenciju 400-484THz . Plavo svjetlo ima valnu duljinu od 450-495nm i frekvenciju od 606-668Hz . Crveni spektar se koristi za klorofil A i klorofil B. Uređaji obično trebaju sve crvene valne duljine za njihov zdrav rast i razvoj.

vodio svjetiljku na biljkama

Fotosinteza se najčešće događa iz crvene svjetlosti i sekundarno od plavog svjetla. Međutim, za mnoge biljke potrebno je i plavo svjetlo zbog regulacije rasta, cvjetanja i formiranja voća. Stoga raste LED svjetlo pogodno za uzgoj svih faza razvoja biljaka.

parametri:

Tip: Svjetiljka sa svjetiljkom 200W
Snaga: 200W
LED količina: 2009
LED boje: crvena 1715 + plava 294
LED tip: SMD
Ulazni napon: AC85-275V
Dimenzije (mm): 305x305x35
Kut svjetla: 140 °
Težina: 0,7 kg

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (2)

100%