LED zaslon s tekstom pomicanja u 3 boje - 56 cm x 11 cm

Kod: 95-022
2.767,50 kn Cijena bez PDV: 2.306,25 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

LED zaslon s tekstom pomicanja u 3 boje - 56 cm x 11 cm s mogućnošću programiranja vlastitog tekućeg teksta, a zahvaljujući integriranim baterijama možete sa sobom ponijeti panel sa sobom.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED zaslon s tekstom pomicanja u 3 boje - 56 cm x 11 cm s mogućnošću programiranja vlastitog tekućeg teksta, a zahvaljujući integriranim baterijama možete sa sobom ponijeti panel sa sobom.   Uređaj omogućuje ispis tekstova u tri boje u plavoj, crvenoj, ružičastoj i nudi izbor od 32 programirana simbola i znakova za oživljavanje teksta. LED panel ima mnogo koristi u raznim područjima , kao što su billboard u teretani, recepcija hotela, bistro, taksi, putnička agencija, supermarket ili ulaz poslovnog centra. Uređaj se također može koristiti u vanjskim prostorima zahvaljujući vodonepropusnoj izolaciji. LED zaslon se može upravljati putem USB priključka i računala s priloženim softverom. LED ploče - osvjetljavanje oglasa, gdje možete unaprijed postaviti vlastiti tekst. Idealno za različite operacije. Ploče za oglašavanje također mogu biti prilagođene - cijena je odgovarajuća zahtjevima.

LED zaslon podržava višestruki način rada . S integriranom memorijom možete pohraniti do 10 poruka na uređaju, od kojih svaki može imati 250 znakova. Gledanje poruka može se postaviti u različitim načinima, bilo da odaberete samo jednu ili sve 10 poruka koje idu jedna za drugom. LED zaslon s kliznim tekstom izvrstan je uređaj za oglašavanje svakog poslovnog čovjeka koji radi s radom, uredom, trgovinom ili restoranom.

Trobrodna ploča

LED zaslon ima ugrađenu 2500 mAh akumulator koji omogućuje neprekidni rad 8-12 sati, vrijeme punjenja uređaja je 2-3 sata. Trajanje baterije ovisi o postavci svjetline zaslona, ​​možete odabrati između 4 razine (25%, 50%, 75%, 100%). LED zaslon nudi razne efekte gledanja koje možete odabrati, kao što su pomicanje, treperenje, statično prikazivanje, tekst lijevo, tekst s desne strane, snijeg i tako dalje.

Specifikacija LED zaslona:

Razlučivost: 16 x 128 piksela
Dimenzije: 56 x 11 x 2,2 cm (22 "W x 4,3" H x 0,8 "D)
Pokrov: okvir od aluminijske legure
Boja zaslona: plava
Podrška značajki: Vrijeme - HH: MM: SS,
Radna snaga: Ulazni napon je AC 110V-240V (zadano); DC 9V-36V (auto)
Kapacitet baterije: 2500 mAh
Radno vrijeme: 8-12 sati
Unutarnja i vanjska suha upotreba


Sadržaj pakiranja:
1x LED zaslon
1x 220V kabel napajanja
1x USB kabel
1x CD s softverom i priručnikom

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene