Pocket prevoditelj - LANGIE online / offline dvosmjerni glasovni prijevod na 52 jezika

Kod: 11-259
2,692.50 kn 2,242.50 kn Cijena bez PDV: 1,868.75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Pocket prevoditelj - LANGIE online / offline dvosmjerni prijevod glasa na 52 jezika, dolazi s prvim dvosmjernim prijevodom u SVIJETU s izravnim glasovnim prijevodom.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Džepni prevoditelj - LANGIE online / offline dvosmjerni prijevod glasa na 52 jezika, dolazi u paketu s prvim dvosmjernim prijevodom u SVIJETU s izravnim glasovnim prijevodom, zahvaljujući kojem više neće biti problem   razumjeti ljude tijekom putovanja svijetom. Putujete li i otkrijte nova mjesta? Trebate li prevesti jezik? Sigurno se sjećate neugodnih situacija koje su se dogodile zbog jezične barijere. Nikada više! Ovaj LANGIE prevoditelj, koji sadrži do 52 nevjerojatna jezika, učiniti će vašu komunikaciju u inozemstvu jednostavnom. Pomoću ovog jedinstvenog jezičnog alata nove se prilike očekuju u cijelom svijetu! Namijenjen je svima, bilo djeci ili starijima, koji će cijeniti lako korištenje prevoditelja. Prevoditelj se prodaje u našoj e-trgovini s cijenom koja je više nego adekvatna za široku uporabu - besplatni prijevod za sve.

Ovaj revolucionarni uređaj služi i kao multimedijski reproduktor za videozapise, slike ili kao grupni prevoditelj (možete povezati više LANGIE prevoditelja) - posebno prikladan za više stranih delegacija. Dodatna mogućnost za vas biti će mogućnost učenja stranog jezika - sofisticiranog softvera za učenje.

Ovo je revolucija u komunikaciji!
Prvi dvosmjerni glasovni prevoditelj u svijetu

Langie prevodi na 52 jezika i sve u obliku zvuka i doista je JEDINSTVENI EGZAKTNI PRIJEVOD!

prevoditelj jedinstven

 

Kako to zapravo radi?

Langie je opremljen ugrađenim 1-inčnim LCD zaslonom osjetljivim na dodir i dvostrukim sustavom visokokvalitetnih zvučnika i mikrofona.

 

Na prednjoj strani uređaja nalazi se jedan mikrofon i zvučnik , putem kojeg možete govoriti na svom jeziku, a čovjek koji je pored vas (stranac) odmah čuje prijevod na svoj jezik.

 

Zauzvrat strana osoba može odgovoriti na svom jeziku, putem mikrofona i zvučnika na stražnjoj strani uređaja, a odmah ćete čuti prijevod na vašem jeziku.

 

To je doista nevjerovatno!


langie prijevodna funkcija

Ako želite prevesti neki tekst ili riječi na drugi jezik, jednostavno pritisnite i držite gumb plavog mikrofona i pustite je nakon što je izgovorena poruka (tekst) gotova. U roku od 1-2 sekundi, prevoditelj prevodi vašu poruku u obliku teksta koji se prikazuje na zaslonu, a ova će poruka biti pokrenuta i u audio formatu (taj jezik mora biti podržan). Ako želite prevesti ono što vam druga osoba govori, jednostavno pritisnite i držite gumb žutog mikrofona i ponovno ga pustite kad poruka završi. Cijeli proces je nevjerojatno jednostavan..
kako radi langie prevoditelj

Vrlo praktična je i funkcija GRUPNOG prevoditelja koji će zasigurno pronaći svoju uporabu u raznim stranim delegacijama.

Ovdje možete izgovoriti tekst (za sparivanje s 2 ili više LANGIE korisnika), a strani gosti će vidjeti i čuti poruku na svom jeziku.

Džepni prevoditelj može prepoznati vaš glas, a zatim ga prevesti u realnom vremenu na veliki broj jezika, čineći ga izvrsnim jezičnim alatom za putovanja, samoobrazovanje, kupnju ili poslovanje. Odmah prevodi vaše riječi i stoga se čini kao da ste izravno komunicirali s drugom osobom. Zahvaljujući praktičnom mini dizajnu, vrlo je lagan za nošenje , možete ga staviti u džep, torbe itd. Radi na vrlo jednostavnom i intuitivnom načelu . Samo držite tipku za dodir na uređaju dok izgovorite riječi, a zatim otpustite i uređaj odmah prevodi tražene riječi. Nema boljeg osjećaja  putovati svijetom bez stresa i komplikacija s 52 jezika u džepu, doslovno. Trebate npr. Engleski-španjolski prevoditelj? Nema problema! Ovaj prevoditelj tekstova i rečenica lako će ga upravljati. Bit će zanimljivo i trajanje baterije, koje traje do 5 dana u pripravnom stanju / 5 sati kontinuiranog rada.

Ovdje možete pogledati tablicu s podržanim jezicima LANGIE prevoditelja.

Svi jezici imaju izravan glasovni prijevod
(svi jezici prevode fraze čak i u tekstualnom obliku na LCD zaslonu).

podržani LANGIE jezici

 

Džepni prevoditelj u offline načinu rada bez internetske veze nudi:

Multimedijska podrška - galerija slika, digitalni diktafon, video i glazbeni player.
Obrazovna funkcija - sadrži obrazovanje govora i slike za osnovne jezike. Na taj način možete naučiti jezik gdje god idete.
Pojačivač zvuka - bilježi i zatim jača vaše izgovorene riječi, uvelike pomaže u komunikaciji s ljudima koji imaju lošiji sluh.

Ako povežete džepnog prevoditelja s Wi-Fi internetskom vezom, dobiti ćete neke zanimljive značajke:

Glasovno traženje slika - prepoznaje vaš glas i zatim traži željenu stvar u obliku slike.
Grupni tumač - Pridružite se grupnom razgovoru s ljudima na različitim jezicima.

Glasovni prevoditelj na 52 jezika
Ona prepoznaje vaš glas i prevodi ga na veliki broj jezika. Za bolje prepoznavanje riječi potrebna je WiFi internetska veza.
Glasovno traženje slika
Prepoznaje vaš glas i potraži sliku koju želite. Potrebna je WiFi internetska veza.
Grupni tumač
Bluetooth veza omogućava grupne razgovore s osobama na različitim jezicima. Potrebna je WiFi internetska veza.
Prevoditelj riječi bez internetske veze
Prepoznaje vaš glas i može prevesti kratke fraze ili jednostavne riječi na temelju ugrađenog algoritma koji se koristi za razumljive prijevode. Podržava 12 svjetskih jezika.
Mogućnost samostalnog učenja bez internetske veze
S ugrađenim softverom možete naučiti odabrani svjetski jezik vrlo brzo i učinkovito.

 

Značajke:

plus Trenutni prijevod na 52 jezika
plus Osjetljivi mikrofon s prepoznavanjem glasa
plus Digitalni diktafon
plus Glazbeni i video player
plus Mrežno / izvanmrežno prevođenje
plus Trajanje baterije: 5 dana u stanju pripravnosti / 5 sati kontinuiranog rada

 

Tehnički podaci:

Procesor: ARM Cortex 1,3 GHz QUAD jezgra
LCD: zaslon osjetljiv na dodir 1,08 inča (27,5 mm)
Baterija: 3,7V / 2000 mAH
WiFi 802.11b / g / n
Bluetooth: 4.0
Mikro SD kartica: Podrška do 32 GB
USB: Mikro USB 2.0
Utičnica za slušalice - utičnica 3,5 mm
Ulaz: 100V - 240V
Izlaz: 5V DC 1500mA
Dimenzije: 48 mm x 148 mm x 17 mm
Težina: 125 g

 

Sadržaj paketa LANGIE:

1x LANGIE govorni prevoditelj
1x USB punjač
1x USB kabel
1x slušalice
1x zaštitna futrola

sadrži paket langie

 

Može li Langie prevesti doista pouzdano?

LANGIE je napredni IT proizvod najnovije generacije . Kako bi se postigli najbolji rezultati prevođenja, radi sa 7 online tražilica. Proizvođač ima više od 20 godina iskustva na tržištu obrazovanja i prijevoda u raznim svjetskim jezicima. LANGIE stalno širi i ažurira vašu OTA bazu podataka izravno na vaš uređaj kako bi pružio najučinkovitiji ručni alat današnjice za prevođenje na druge jezike.

stvarna upotreba langie prevoditelja

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (11)

99%
11×