GPS uređaj za praćenje - Minijaturni lokator GPS-a s aktivnim slušanjem - Qbit

Kod: 09-048
742,50 kn Cijena bez PDV: 618,75 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

GPS uređaj za praćenje - Minijaturni lokator GPS-a s aktivnim slušanjem - Qbit. Idealna je za praćenje lokacije vaše djece, starijih osoba ili imovine.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

GPS uređaj za praćenje - Minijaturni lokator GPS-a s aktivnim slušanjem - Qbit. Idealna je za praćenje lokacije vaše djece, starijih osoba ili imovine. Jedinstveni uređaj koji će vam dati novu razinu svijesti i udobnosti. Sadrži kompaktan, lagan dizajn za izvrsnu mobilnost i pouzdanost. Uređaj za praćenje opremljen je GPS-om i omogućuje vam da u stvarnom vremenu pogledate lokaciju s računala, tableta ili Smartphone uređaja. Istovremeno je u stanju izdržati ekstremno okruženje i vodonepropusno (zadovoljava IPX5). Ntegrirani vijek trajanja baterije traje do 3 dana. Zahvaljujući malom dizajnu uređaja, lako se može sakriti nad nadziranom osobom ili imovinom. Praćenje funkcionira na jednostavan način , samo pošaljite tekstnu poruku i dobit ćete odgovor s vezom do Google karata na kojima se nalazi pronađeni objekt.

GPS uređaj za praćenjegps localizator qbit

Oblici praćenja GPS-a

Qbit GPS locator omogućuje praćenje putem SMS-a izravno na vaš mobilni telefon , gdje će biti veza do Google karata i nakon što kliknete na tu vezu, prikazat će se trenutačno mjesto praćenog vozila. Drugi je obrazac putem mobilne aplikacije podržane za iOS i Android, što vam pomaže pronaći lokaciju vozila koje pratite i različite potrebne podatke. Najnoviji oblik je GPS praćenje putem internetskog preglednika.

GPS uređaj Qbit tražilicaQbit tracker s pametnim telefonom


Vibracije i zvučni alarm

GPS uređaj Qbit, u slučaju snimanja vibracija ili glasnog zvuka iznad 70 decibela, šalje SMS poruku na zadane SOS telefonske brojeve. Korisna funkcija za starije osobe u situacijama kada se osjećaju bolesni ili onesvijestili, a članovi njihovih obitelji bit će obaviješteni o mogućoj opasnosti.

Qbit alarm vibracija

Praćenje glasa

Korisna značajka je aktivna slušanja oko Qbit uređaja na daljinu preko mobilnog telefona ili je moguće i dvosmjerno komunikaciju s telefonom. Međutim, mogu se upotrebljavati samo unaprijed određeni brojevi mobitela, tako da ne postoji rizik od presretanja nepoznatih osoba.

Qbit slušanje glasa

Tehnički podaci:

Model: GPS uređaj - Qbit
GPS: GSM i WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21 Mbps) EDGE GPRS
GPRS: klasa 12
Točnost lokalizacije: manje od 10M
Vodootporno: IPX5
Dimenzije: 43,2 mm (L) x 43,2 mm (W) x 15,7 mm (H)
Težina: 31g

Sadržaj pakiranja:

1x GPS uređaj za praćenje - Qbit
1x USB kabel za punjenje
1x Ručno

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene