360 ° panoramska WiFi kamera s HD rezolucijom + IR LED

Kod: 10-150
1.042,50 kn Cijena bez PDV: 868,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

360 ° panoramska Wi-Fi kamera s HD razlučivosti + IR LED dolazi s pogledom na riblje oko, zahvaljujući kojoj omogućuje praćenje velikih razmjera.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

360 ° panoramska WiFi kamera s HD razlučivosti + IR LED dolazi s pogledom na riblje oči, zahvaljujući kojoj omogućuje praćenje velikih razmjera. Nema mrtvih zona, ali potpuna pokrivenost prostora od oko 100m2, tako da ćete pokriti svaki kut gledanja. Za takvo široko područje pokrivenosti potrebna vam je najmanje 4 zajednička fotoaparata, ali zahvaljujući panoramskom kameru od 360 ° uštedjet ćete mnogo novca.

360 kamera za špijuniranje

Fotoaparat podržava WiFi koji omogućuje jednostavnu instalaciju na zid ili strop i mogućnost upravljanja putem mobilnog telefona. Jednostavno preuzmite mobilnu aplikaciju "V380" (iOS i Android) na pametni telefon, povežite oba uređaja i počnite gledati sliku u stvarnom vremenu. Sigurnosna kamera može se povezati s kućnim usmjerivačem putem Wi-Fija ili Hot Spot, što vam omogućuje gledanje slike bilo kada i bilo gdje putem mobilnog telefona. Skeniranu sliku kamere možete urediti tako da prstom prijeđite na pametni telefon kako biste postavili idealni kut ili imate na raspolaganju do 5 načina prikaza . Svaki način čini panoramskim fotoaparatom idealnu zaštitu za unutarnju uporabu.

360 stupnjeva kamera panormatic

Panoramska kamera također ima otkrivanje pokreta , tako da ćete uvijek biti upozoreni na vaš mobilni telefon ako se pojavi kretanje u prostoru. Sposobnost postavljanja zvučnog alarma na fotoaparatu za upozorenje neželjenih gostiju i upozorenje da se područje prati. Savršen način kako uvijek imati osiguran dom , ured, trgovina ili garaža za vrijeme odsutnosti. Fotoaparat nema problema s lošim uvjetima osvjetljenja ili čak u apsolutnoj tami zahvaljujući infracrvenom LED svjetlu . I dalje održava istu HD kvalitetu slike i pruža noćnu viziju do 9 metara .

Sigurnosna kamera 360

Fotoaparat također nudi dvosmjernu komunikaciju jer ima ugrađeni mikrofon i zvučnik visoke osjetljivosti. Možete slušati tijekom gledanja i istodobno putem mobilnog telefona možete razgovarati s bebom ili kućnim ljubimcima dok ste na poslu. Prikupljene zapise će proći H.264 kompresiju kako bi se smanjila veličina datoteke, a zatim se pohranjuju na mikro SD karticu s podrškom do 32 GB (nije uključeno). Ako je memorija SD kartice puna, počet će snimati u petlji i prebrisati najstarije zapise, tako da zadržite trenutne slike.

panormatske kamere

Značajke:

plus Full HD videozapis u stvarnom vremenu
plus Dvosmjerna komunikacija
plus Detekcija pokreta i automatsko upozorenje
plus Snimanje u petlji
plus WiFi vezu
plus Night IR vizija

Tehnički podaci:

Razlučivost videozapisa: HD 1280 x 960
Audio: ugrađeni mikrofon i zvučnik
Memorija: podržava mikro SD kartice do 32 GB
Radna temperatura: -10 ~ 50 ° C u zatvorenom prostoru
Sustavna podrška: iOS 6.0 ili noviji, Android 4.0 ili noviji.
Dimenzije: (W) 70 mm x (V) 36 mm
Težina: 60 g

Sadržaj pakiranja:

1x 360 ° panoramska kamera
1x USB kabel
1x AC adapter 220V / USB
1x Dodatna oprema
1 x 3M naljepnica
1x paket s 2 vijka
1x Korisnički priručnik

upozorenje

Zašto kupiti špijunsku tehnologiju putem naše e-trgovine?

Testiramo tijekom nekoliko tjedana svaki novi proizvod i nakon završnog pregleda je uključen u prodaju
Naša ponuda nije najveći na tržištu, ali nudimo samo proizvode testirane nama - kvalitetne i pouzdane proizvode špijun
Nismo najjeftiniji, ali naši kupci su zadovoljni kupci.
Mnogo dugogodišnje iskustvo u prodaji špijunskih proizvoda ( špijunskih kamera , špijunskih opreme) preko 5 godina iskustva
Stručni savjeti pri ugradnji i podešavanju proizvoda (putem telefona ili e-pošte)
Nudimo 24-mjesečno jamstvo za sve proizvode i besplatni povrat u roku od 14 dana od isporuke
Naša suradnja ne završava s prodajom, nudimo kvalificiranu korisničku službu
U slučaju zahtjeva, nastojimo skratiti vrijeme za obradu na minimum (obično 7-14 dana). Ako je roba nefunkcionalna, rješenje se dobiva zamjenom za novi komad

NAPOMENA: Ako pronađete konkurentne proizvode (s znatno nižim troškovima) koji mogu imati isti dizajn, ali koriste komponente kao što su pojačala, baterije itd., Mogu biti niske (jeftinije) verzije proizvoda, tako da imaju značajan utjecaj na ukupnu kvalitetu i radni vijek. Preporučujemo korisnicima da uzimaju u obzir i profitabilnost ulaganja i kupnju u skladu s tom činjenicom.

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene