LED božićno drvce SMART 2,1m sa lampicama - Twinkly - 390 kom RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-082
539,00 U$ Cijena bez PDV: 449,16 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED lampica za božićno drvce SMART visina 2,1 m i promjer 1,25 m - Twinkly - 390 kom RGB + Bluetooth + WiFi (upravlja se putem pametnog telefona).

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED lampica za božićno drvce SMART visine 2,1 m i promjera 1,25 m - Twinkly - 390 kom RGB + Bluetooth + WiFi (upravlja se putem pametnog telefona). Drvo s upravljanjem svjetlima putem aplikacije na mobitelu. Ove revolucionarne LED svjetiljke za drveće donose jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED svjetiljke za stablo kontroliraju se putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS- om. Umjetno drvce ima 390 LED dioda u boji, ukupna visina drvca je 2,1 metar, a donji promjer je 1,25 metara.

RGB LED Smart tree - upravljanje načinima boja putem aplikacije izravno u pametnom telefonu

božićno drvce sa svjetlimaLED rasvjetno drvo twinklyTwinkly božićno drvce LED upravljanje putem mobitela

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , s istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutarnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita .

Drvo sa lampicama - pametno LED božićno drvce TWINKLY - 390kom

led božićno drvce twinkly za kontrolu aplikacija za pametne telefone

LED božićno drvce visine 2,1 m i promjera 1,25 m - TWINKLY lampice - 390 kom

svjetlucava svjetla drveća

Umjetno drvce ima ukupno 39 0 komada LED svjetiljki . Kabel je crno-zelen - za spajanje sa stablom. RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja . Intenzitet svjetla i točnu boju možete podesiti na ljestvici boja. Ovo posebno izdanje uključuje integraciju pametnog doma s Google Assistantom i Amazon Alexa.

Vaš ukras može biti izrađen od više uređaja i različitih oblika . Želite lagani lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Izradite vlastitu scenu i upravljajte njome odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

LED lampice - božićno drvce kontrolirano putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija preslikava raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku žarulju ili grupu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzimati nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremati ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo da se automatski uključuje i gasi prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam da postavite različite vrste tema kronološkim redoslijedom i automatski ih promijenite prema postavkama.

svjetlucava aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonanajljepše božićno drvcewifi led traka

S opcijskim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se pušta u prostoriji, svjetlo će se promijeniti i prebaciti na ritam glazbe , prema zadanim parametrima. Dostupni su brojni uzorci i teme za odabir "prikaza po glazbi", koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. Uz GLAZBU također možete uživati u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svjetla se mijenjaju u ritmu glazbe, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj GLAZBA je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Značajke:

plus 390 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo
plus Jednostavna montaža i montaža - Quick Set


Specifikacija:

Model: TG70P3G21P02
Visina stabla: 2,1 m
Promjer stabla: 1,25 m
Broj dioda: 390
Otpornost: IP20
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Kabel: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1,5A
Vijek trajanja žarulje: preko 30.000 sati
Sklopiva konstrukcija i metalni stalak


Sadržaj paketa:

1x božićno drvce sa 390 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene