LED drvce za božićnu aplikaciju kontrolirano 2M - Twinkly Light Tree - 300 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Kod: 78-030
328,90 U$ Cijena bez PDV: 274,09 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED drvce za božićnu aplikaciju kontrolirano 2M - Twinkly Light Tree - 300 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Upravljanje putem aplikacije na pametnom telefonu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

LED drvce za božićnu aplikaciju kontrolirano 2M - Twinkly Light Tree - 300 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Upravljanje putem aplikacije na pametnom telefonu. Drvo sa svjetlima - Svjetla koja ćete voljeti. Ova revolucionarna LED svjetla na drvetu donose jedinstvene ukrase rasvjete u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED stablo - svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om . LED stablo sastoji se od središnje šipke koja je visoka 2 metra i 300 LED RGB + W dioda u boji, razvučenih od vrha do dna, promjer donjeg kruga je 1 metar, boja kabela je crna.

značajke led stabla

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu ili eksterijer. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 .

svjetlucavo svjetlo drvo

Drvce sa lampicama - pametno LED božićno drvce TWINKLY - 300kom

vodio božićno drvce za pametni telefon

RGB + W znači dioda da LED svjetla mogu učiniti RGB svjetlo nijansu 16 milijuna boja + W bijele boje. Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

LED svjetla - božićno drvce kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelaLED kontrola stabla

Brza instalacija i jednostavan rad zahvaljujući sofisticiranoj mobilnoj aplikaciji Twinkly

vođeno drvo

Uz opcionalni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koje možete urediti i prilagoditi svojim potrebama. Mijenjanje svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve jarke dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w vodioled žarulje kojima se upravlja putem WiFi-ja

Značajke:

plus 300 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Visina 2 metra
plus Zaštita IP44


Specifikacija:

Model: TWP300SPP-BEU
Visina stabla: 2 metra
Broj dioda: 300
Otpor: IP44
Promjer diode: 5 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB + W difuzno, mat
Kabel: crna
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1,5A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED stablo s 300 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene