LED drvce za božićnu aplikaciju kontrolirano 2M - Twinkly Light Tree - 300 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Kod: 78-030
328,90 U$ Cijena bez PDV: 274,09 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED drvce za božićnu aplikaciju kontrolirano 2M - Twinkly Light Tree - 300 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Upravljanje putem aplikacije na pametnom telefonu.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED drvce za božićnu aplikaciju kontrolirano 2M - Twinkly Light Tree - 300 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Upravljanje putem aplikacije na pametnom telefonu. Drvo sa svjetlima - Svjetla koja ćete voljeti. Ova revolucionarna LED svjetla na drvetu donose jedinstvene ukrase rasvjete u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED stablo - svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om . LED stablo sastoji se od središnje šipke koja je visoka 2 metra i 300 LED RGB + W dioda u boji, razvučenih od vrha do dna, promjer donjeg kruga je 1 metar, boja kabela je crna.

značajke led stabla

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu ili eksterijer. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 .

svjetlucavo svjetlo drvo

Drvce sa lampicama - pametno LED božićno drvce TWINKLY - 300kom

vodio božićno drvce za pametni telefon

RGB + W znači dioda da LED svjetla mogu učiniti RGB svjetlo nijansu 16 milijuna boja + W bijele boje. Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

LED svjetla - božićno drvce kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelaLED kontrola stabla

Brza instalacija i jednostavan rad zahvaljujući sofisticiranoj mobilnoj aplikaciji Twinkly

vođeno drvo

Uz opcionalni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koje možete urediti i prilagoditi svojim potrebama. Mijenjanje svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve jarke dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w vodioled žarulje kojima se upravlja putem WiFi-ja

Značajke:

plus 300 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Visina 2 metra
plus Zaštita IP44


Specifikacija:

Model: TWP300SPP-BEU
Visina stabla: 2 metra
Broj dioda: 300
Otpor: IP44
Promjer diode: 5 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Tip LED: RGB + W difuzno, mat
Kabel: crna
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1,5A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED stablo s 300 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene