Pametan lanac 6m - Twinkly Cluster - 400 kom AWW dioda - bijela LED + BT + Wi-Fi

Kod: 78-026
196,90 U$ 163,90 U$ Cijena bez PDV: 136,59 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Pametni lagani lanac koji se može programirati putem aplikacije na mobitelu 6 m - Twinkly Cluster s 400 kom AWW diodom - bijela LED, Bluetooth + Wi-Fi kontrola putem pametnog telefona.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Pametni lagani lanac koji se može programirati putem aplikacije na mobitelu 6 m - Twinkly klaster s 400 kom AWW diodom - bijela LED, Bluetooth + Wi-Fi kontrola putem pametnog telefona. Ovaj revolucionarni LED lanac lanaca donosi jedinstveni svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom, iOS-om .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu ili eksterijer. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 . Ovaj lanac duga je 6 metara i na sebi ima 400 LED žarulja .

Vanjske i unutarnje božićne ukrase - lagani lanac

bijeli olovni lanac

LED lanac za rasvjetu - TWINKLY - zlatno izdanje - lampe 6M - 400kom LED

blistavi zlatni lanac bijeli

Svjetlosna traka sastoji se od 400 komada LED svjetala pogodnih za bilo koji ukras. Svjetla su poredana jedno uz drugo, svaka od 1,5 cm. Ovo zlatno izdanje sadrži AWW diode - pomoću kojih možete pored intenziteta postaviti i idealnu bijelu boju po potrebi - od jantarne, preko toplo bijele do hladno bijele. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa.

bijeli svjetlosni lanac

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

zlatni laki lanac

Univerzalni LED lanac lanaca kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelawifi led traka

Uz opcijski USB uređaj MUSIC DONGLE , vaš lagani lanac će reagirati na glazbu koja se svira u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED dioda na koju možete postaviti točnu boju bijele boje - od jantara, preko toplo bijele do hladne bijele boje

zlatno izdanje blistavo

Značajke:

plus 400 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus Jantar / zlato, toplo bijelo i hladno bijelo svjetlo
plus Univerzalna upotreba
plus Zaštita IP44


Specifikacija:

Model: TWC400GOP-BEU
Broj dioda: 400
Duljina kabela sa žaruljama: 6 m
Duljina kabela od prvog svjetla do adaptera: 3,5 m
Otpor: IP44
Promjer diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 1,5 cm
Vrsta LED: AWW difuzno ravna
Kabel: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1A
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED lanac s 400 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene