Pametna LED trakasta svjetla RGB programabilna 10m - Twinkly Dots - 60 kom + BT + WiFi

Kod: 78-079
152,90 U$ 108,90 U$ Cijena bez PDV: 90,75 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Pametna svjetla LED traka RGB programabilna 10m - Twinkly Dots - sa 200 kom LED svjetala, Bluetooth + WiFi s kontrolom putem APP.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Smart LED trakasta svjetla RGB programabilna 10m - Twinkly Dots - sa 200 kom LED svjetla, Bluetooth + WiFi s upravljanjem putem APP. Ova revolucionarna LED svjetlosna traka donosi jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna i s Androidom i iOS-om. LED traka ima prozirnu boju kabela. Ovaj paket uključuje kontroler - Wi-Fi/Bluetooth vezu i upravljanje te svjetlosnu traku od 10 metara. Podesiva RGB svjetla II. generacija Twinkly.

Twinkly LED svjetlosna traka u boji RGB - LED Dots 200 kom LED

svjetlucave točkice svjetlosna traka

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , s istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Traka je namijenjena za unutarnju upotrebu - IP44 zaštita . Svjetlosna traka je duga 10 metara i ima 200 RGB LED žarulja.

LED trake svjetleće dekorativne - traka 10M - TWINKLY DOTS (200 kom svjetla)

led svjetlosna traka 3m

Svjetlosna traka se sastoji od 200 komada LED svjetala prikladnih za svaki ukras. The   RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja . Intenzitet svjetla i točnu boju možete podesiti na ljestvici boja. Ovo posebno izdanje uključuje integraciju pametnog doma s Google Assistantom i Amazon Alexa.

Prekrasan svjetlosni ukras - postavite svoje boje, animacije i LED motive zajedno za nekoliko LED uređaja

usb svjetlucava svjetla

Vaš ukras može biti izrađen od više uređaja i različitih oblika . Želite li na zidu imati svjetlosni lanac, na prozorima okvir u boji i LED svjetlucavu, a usred sobe veliko božićno drvce? Nije problem! Izradite vlastitu scenu i upravljajte njome odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

programabilna LED svjetla

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija preslikava raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku žarulju ili grupu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzimati nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremati ih.

Univerzalni LED svjetlosni ukras kontroliran putem mobilne aplikacije za Android i iOS

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo da se automatski uključuje i gasi prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam da postavite različite vrste tema kronološkim redoslijedom i automatski ih promijenite prema postavkama

svjetlucava aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonawifi led traka

S opcijskim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaš će svjetlosni ukras reagirati na glazbu koja se pušta u prostoriji, svjetlo će se mijenjati i prebacivati ​​na ritam glazbe , prema zadanim parametrima. Dostupni su brojni uzorci i teme za odabir "prikaza po glazbi", koji se mogu uređivati ​​i postaviti prema vašim potrebama. Svjetla se mijenjaju u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj GLAZBA je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Značajke:

plus 200 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo - ljestvica 16 mil. boje
plus Univerzalna upotreba
plus Duljina 10 metara


Specifikacija:

Model: TWD200STP-TEU
Broj dioda: 200
Otpornost: IP44
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Duljina osvijetljenog dijela: 10 metara
LED tip: RGB
Kabel: proziran
Ulazni napon: 240V
Vijek trajanja žarulje: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED svjetlosna traka 10 metara sa 200 dioda
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

97%
97%
Julls

Svjetiljka za kuću

Kontrola putem telefona
Visokokvalitetna obrada, bez kineskog
Cijena

Volim Božić. Uvijek se veselim ukrasu koji napravimo zajedno s djecom, njima je to veliko veselje. Ove godine naša je kuća još ljepše zasvijetlila zahvaljujući Twinkly svjetlima kojima se može upravljati putem mobilne aplikacije te namjestiti boju i temu po želji. Djeca su im se zaista obradovala. 😊

Prevedeno sa: sk