Svjetla za božićno drvce SMART - LED blistave žice - 250 kom RGB + W + BT + Wi-Fi

Kod: 78-020
174,90 U$ 152,90 U$ Cijena bez PDV: 127,41 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Svjetla za božićno drvce SMART - LED blistave žice - 250 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Blistava svjetla - ukras koji će vam se svidjeti.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Svjetla za božićno drvce SMART - LED blistave žice - 250 kom RGB + W + BT + Wi-Fi. Blistava svjetla - ukras koji će vam se svidjeti. Ova revolucionarna LED svjetla za božićno drvce donose jedinstvene ukrase svjetla u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED stablo - svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om .

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly uređaja za osvjetljenje odjednom ili 4000 LED dioda , s istim motivom osvjetljenja i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i uljepšati cijelu sobu. Svjetla su dizajnirana za unutarnju i vanjsku upotrebu - zaštita IP44 .

Svjetla za božićno drvce - LED pametna svjetla TWINKLY - 250kom

svjetlucava svjetla na drvetu

LED božićno drvce - TWINKLY lampice - 250kom

LED stablosvjetlucava svjetla

Božićne lampice Twinkly Strings sastoje se od 250 dijelova LED lampica pogodnih za ukrašavanje božićnog drvca. LED se nalazi na svakih 8 cm na kabelima, što je crno i zeleno - za spajanje sa stablom. RGB + W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja + W bijelu . Iz ljestvice boja možete prilagoditi intenzitet svjetlosti i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje pametnu kućnu integraciju s Google Asistentom i Amazonom Alexa .

božićne lampice na blistavom drvcu

Vaš ukras može se stvoriti od nekoliko uređaja i različitih oblika . Želite li lagani lanac na zidu, obojeni okvir na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastiti prizor i upravljajte njime odjednom zajedničkom temom osvjetljenja.

svjetleća LED dioda trepće

LED svjetlosno stablo kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija mapira raspored svjetla i tada možete lako postaviti drugu boju za svaku žarulju ili skupinu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati među zadanim uzorcima, s internetske galerije preuzeti nove uzorke s Interneta ili stvoriti vlastite teme i spremiti ih.

blistava mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetlosti, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo za uključivanje i isključivanje automatski prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redoslijedom i automatsku promjenu u skladu s postavkama.

blistava aplikacijaupravljanje svjetlima putem mobitelanajljepše božićno drvcewifi led traka

Uz dodatni USB uređaj MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se pušta u sobi, svjetlo će se promijeniti i prebaciti u ritam glazbe , u skladu s postavljenim parametrima. Za odabir "prikaza glazbe" dostupni su brojni uzorci i teme, koji se mogu uređivati ​​i postavljati prema vašim potrebama. S GLAZBOM također možete uživati ​​u video igrama, iskusiti novu dimenziju igrajući igre! Promjena svjetla u ritmu glazbe, jer grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava svjetla glazbe

Jedinstvena LED dioda s novom 4-kanalnom arhitekturom koja ima sve jarke dugine boje i savršenu čisto bijelu boju

led svjetlosna trakargb + w vodioled žarulje kojima se upravlja putem WiFi-ja

Značajke:

plus 250 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB + W svjetlo
plus Zaštita IP44

Specifikacija:

Model: TWS250SPP-BCH
Broj dioda: 250
Duljina kabela od prvog svjetla do adaptera: 3,5 m
Osvijetljeno područje: 20 m
Otpor: IP44
Promjer diode: 5mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak LED dioda: 8 cm
Tip LED: RGB + W mat + prozirni, ravni
Kabel: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1,5A
Život žarulje: preko 30 000 sati

Sadržaj paketa:

1x LED žarulje za božićno drvce s 250 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (1)

99%
99%
Žaneta83

svjetla za drvce

Mogu se bojama uskladiti s bilo kojim ukrasom
Kontrola putem pametnog telefona
Jarko osvjetljenje
Također bih želio božićne kuglice

Božić je jedno od godišnjih doba kojima se najviše veselim. Suprug i ja svake godine izmjenjujemo boje rasvjete i dekoracije. Putem mobilne aplikacije koja njima upravlja moguće je kreirati vlastitu scenu i boju osvjetljenja. TWINKLY nas je jednostavno oduševio!

Prevedeno sa: sk