Twinkly Squares - LED programabilni kvadrat 6x (20x20cm) -  RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-084
262,90 U$ 174,90 U$ Cijena bez PDV: 145,75 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Twinkly Squares - LED programabilni kvadrat 6x (20x20cm) 8x8=64 piksela - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi s APP kontrolom.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Twinkly Squares - LED programabilni kvadrat 6x (20x20cm) 8x8=64 piksela - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi s APP kontrolom. Ovaj revolucionarni LED svjetlosni kvadrat donosi jedinstvenu rasvjetnu dekoraciju u naše domove koristeći najmoderniju tehnologiju. Svjetlima se upravlja putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS-om. Ovaj paket sadrži kontroler - Wi-Fi/Bluetooth vezu i kontrolu i 6 svijetlećih kvadrata, svaki dimenzija 20x20cm. Na nekom kvadratu nalaze se 64 LED svjetla 8x8 piksela. Podesiva RGB svjetla II. generacija Twinkly Squares.

Dizajn LED svjetlo kvadrat na zidu u boji RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 kom LED

programabilni kvadrat - svjetlucavi kvadrati 6 kom

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom ili 4000 LED dioda s istim svjetlosnim motivom i uzorkom prikaza. Možete kreirati vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Traka je namijenjena za unutarnju upotrebu - zaštita IP20 .

LED svjetleći ukrasni kvadrati - TWINKLY SQUARES (64 lampice na jednom kvadratu)

LED svjetlosni kvadrati - svjetlucavi kvadrati

Svjetlosna traka sastoji se od 64 komada LED lampica prikladnih za bilo koju dekoraciju. RGB dioda znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja . Na ljestvici boja možete podesiti intenzitet svjetla i točnu boju. Ovo posebno izdanje uključuje integraciju pametnog doma s Google Assistantom i Amazon Alexom.

Prekrasan svjetlosni ukras - zajedno postavite vlastite boje, animacije i teme LED svjetala za više LED uređaja

svjetleći ukras za stan - led svjetleći kvadrat

Vaš ukras može se izraditi od više naprava i različitih oblika . Želite li imati svjetlosni lanac na zidu, okvir u boji i LED svjetiljku na prozorima, te veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Stvorite vlastitu scenu i kontrolirajte je odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

zidni ukras - led svjetlo kvadrat

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Aplikacija sama mapira raspored svjetala i onda možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku žarulju ili grupu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzeti nove uzorke s interneta iz online galerije ili izraditi vlastite teme i spremiti ih.

osvijetljeni led smart square - na zid

Univerzalni LED svjetleći ukras kojim se upravlja putem mobilne aplikacije za Android i iOS

mobilna aplikacija - twinkly

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, stapanje i više. Funkcija mjerača vremena omogućuje vam da postavite svjetlo da se automatski uključuje i gasi prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam postavljanje različitih vrsta tema kronološkim redom i njihovu automatsku promjenu prema postavkama

twinkly aplikacijaaplikaciju za kontrolu svjetla putem mobilnog telefonawifi led kvadrat

S opcijskim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaš će svjetlosni ukras reagirati na glazbu koja se pušta u prostoriji, svjetlo će se mijenjati i prebacivati u ritam glazbe , prema postavljenim parametrima. Dostupni su brojni uzorci i teme za odabir "prikaza prema glazbi", koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. Svjetla koja se mijenjaju u ritmu glazbe, dok grafički ekvilajzer odmah pleše na svakoj zabavi. USB uređaj MUSIC je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

twinkly music - ključ za USB uređaj

Značajke:

plus 64 LED na jednom kvadratu
plus Kontrola putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svjetlo - mjerilo 16 mil. boje
plus Univerzalna uporaba
plus 6 LED kvadrata u paketu


Specifikacija:

Model: TWQ064STW-07-BEU
Broj dioda: 64 po jednom kvadratu
Trajnost: IP20
Povezivanje: Wi-Fi, Bluetooth
Dimenzije osvijetljenog dijela: 20x20cm
LED tip: RGB
Život žarulje: preko 30 000 sati


Sadržaj paketa:

6x LED svjetlo četvrtasto sa 64 diode
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene