Unaprijed upaljene lampice za božićno drvce - LED Twinkly Strings - 100 kom (20m) RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-074
97,90 U$ Cijena bez PDV: 81,59 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Unaprijed upaljeni lanac lampica za božićno drvce - Jedinstvene LED svjetlucave žice - 100 kom (20 m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi sa zaštitom IP44.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Zašto smo najbolji?

Preko 35 000 YT pretplatnici Preko 1000 YT video recenzije 10 milijuna pogleda
Profesionalni savjetovanje
Tržišni lider već 12 godina
Svi proizvodi mi testiramo

Opis proizvoda

Unaprijed upaljeni lanac lampica za božićno drvce - LED Twinkly Strings - 100 kom (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi. Pametne božićne lampice - Svjetla u koje ćete se zaljubiti. Ove revolucionarne LED svjetiljke za drveće donose jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED svjetiljke za stablo kontroliraju se putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS- om.

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , s istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutarnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita . Ova veličina - 100 svjetala pogodna je za stabla do 120 cm visine.

Lampice za božićno drvce - LED pametne lampice TWINKLY - 100kom

svjetlucava svjetla na drvetu

LED božićno drvce - TWINKLY lampice - 100kom

svjetlucava rasvjeta drvećasvjetlucave lampice božićnog drvca

Božićne lampice Twinkly Strings sastoje se od 100 komada LED lampica prikladnih za ukrašavanje božićnog drvca. LED dioda se nalazi svakih 8 cm na kablovima, koji su crno-zeleni - da se spoje sa stablom. RGB+W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja . Intenzitet svjetla i točnu boju možete podesiti na ljestvici boja. Ovo posebno izdanje uključuje integraciju pametnog doma s Google Assistantom i Amazon Alexa.

Vaš ukras može biti izrađen od više uređaja i različitih oblika . Želite lagani lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Izradite vlastitu scenu i upravljajte njome odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

LED lampice za božićno drvce kontrolirane putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija preslikava raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku žarulju ili grupu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzimati nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremati ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo da se automatski uključuje i gasi prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam da postavite različite vrste tema kronološkim redoslijedom i automatski ih promijenite prema postavkama.

svjetlucava aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonanajljepše božićno drvcewifi led traka

S opcijskim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se pušta u prostoriji, svjetlo će se promijeniti i prebaciti na ritam glazbe , prema zadanim parametrima. Dostupni su brojni uzorci i teme za odabir "prikaza po glazbi", koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. Uz GLAZBU također možete uživati u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svjetla se mijenjaju u ritmu glazbe, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj GLAZBA je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED koja ima sve svijetle dugine boje

led svjetlosna trakawifi led svjetla

Značajke:

plus 100 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svijetle boje
plus IP44 zaštita


Specifikacija:

Broj dioda: 100
Otpornost: IP44
Promjer diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak svjetla: 8 cm
LED tip: RGB raštrkani ravni
Kabel: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1,5A
Vijek trajanja žarulje: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED žarulje za božićno drvce sa 100 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene