Unaprijed upaljene lampice za božićno drvce - LED Twinkly Strings - 100 kom (20m) RGB + BT + Wi-Fi

Kod: 78-074
97,90 U$ Cijena bez PDV: 81,59 U$
pred-narudžba Dostava proizvoda oko 1-3 tjedana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

Unaprijed upaljeni lanac lampica za božićno drvce - Jedinstvene LED svjetlucave žice - 100 kom (20 m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi sa zaštitom IP44.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Unaprijed upaljeni lanac lampica za božićno drvce - LED Twinkly Strings - 100 kom (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi. Pametne božićne lampice - Svjetla u koje ćete se zaljubiti. Ove revolucionarne LED svjetiljke za drveće donose jedinstven svjetlosni ukras u naše domove koristeći najnoviju tehnologiju. LED svjetiljke za stablo kontroliraju se putem mobilne aplikacije koja je kompatibilna s Androidom i iOS- om.

Uređaji međusobno komuniciraju bežično koristeći Wi-Fi i Bluetooth . Možete upariti i kontrolirati 10 Twinkly rasvjetnih uređaja odjednom, ili 4000 LED dioda , s istim svjetlosnim motivom i uzorkom. Možete stvoriti vlastite nevjerojatne animacije koje će ispuniti i osvijetliti cijelu sobu. Svjetla su namijenjena za unutarnju i vanjsku upotrebu - IP44 zaštita . Ova veličina - 100 svjetala pogodna je za stabla do 120 cm visine.

Lampice za božićno drvce - LED pametne lampice TWINKLY - 100kom

svjetlucava svjetla na drvetu

LED božićno drvce - TWINKLY lampice - 100kom

svjetlucava rasvjeta drvećasvjetlucave lampice božićnog drvca

Božićne lampice Twinkly Strings sastoje se od 100 komada LED lampica prikladnih za ukrašavanje božićnog drvca. LED dioda se nalazi svakih 8 cm na kablovima, koji su crno-zeleni - da se spoje sa stablom. RGB+W znači da LED svjetla mogu napraviti RGB svjetlosnu nijansu od 16 milijuna boja . Intenzitet svjetla i točnu boju možete podesiti na ljestvici boja. Ovo posebno izdanje uključuje integraciju pametnog doma s Google Assistantom i Amazon Alexa.

Vaš ukras može biti izrađen od više uređaja i različitih oblika . Želite lagani lanac na zidu, okvir u boji na prozorima i veliko božićno drvce u sredini sobe? Nije problem! Izradite vlastitu scenu i upravljajte njome odjednom pomoću zajedničke teme osvjetljenja.

božićne pametne žarulje

LED lampice za božićno drvce kontrolirane putem mobilne aplikacije za Android i iOS

Sofisticirana mobilna aplikacija uparuje vaš pametni telefon s uređajem i njime možete odmah upravljati. Sama aplikacija preslikava raspored svjetala i tada možete jednostavno postaviti drugu boju za svaku žarulju ili grupu žarulja zasebno. Upravljanje je vrlo jednostavno, brzo i intuitivno . U aplikaciji možete birati između zadanih uzoraka, preuzimati nove uzorke s interneta iz online galerije ili kreirati vlastite teme i spremati ih.

twinkly mobilna aplikacija

Također možete kontrolirati intenzitet svjetla, brzinu promjene, boju, nijansu, svjetlinu, rotaciju, miješanje i još mnogo toga. Funkcija timera omogućuje vam da postavite svjetlo da se automatski uključuje i gasi prema vremenskom rasporedu. Funkcija popisa za reprodukciju omogućuje vam da postavite različite vrste tema kronološkim redoslijedom i automatski ih promijenite prema postavkama.

svjetlucava aplikacijaupravljanje rasvjetom putem mobilnog telefonanajljepše božićno drvcewifi led traka

S opcijskim USB uređajem MUSIC DONGLE , vaše božićno drvce će reagirati na glazbu koja se pušta u prostoriji, svjetlo će se promijeniti i prebaciti na ritam glazbe , prema zadanim parametrima. Dostupni su brojni uzorci i teme za odabir "prikaza po glazbi", koji se mogu uređivati i postavljati prema vašim potrebama. Uz GLAZBU također možete uživati u video igrama, doživjeti novu dimenziju igrajući igrice! Svjetla se mijenjaju u ritmu glazbe, dok grafički ekvilajzer pleše odmah na svakoj zabavi. USB uređaj GLAZBA je dodatni proizvod, potrebno ga je kupiti u našoj e-trgovini.

svjetlucava glazba

Jedinstvena LED koja ima sve svijetle dugine boje

led svjetlosna trakawifi led svjetla

Značajke:

plus 100 LED dioda
plus Upravljanje putem mobilne aplikacije
plus Wi-Fi i Bluetooth veza
plus RGB svijetle boje
plus IP44 zaštita


Specifikacija:

Broj dioda: 100
Otpornost: IP44
Promjer diode: 4,3 mm
Veza: Wi-Fi, Bluetooth
Razmak svjetla: 8 cm
LED tip: RGB raštrkani ravni
Kabel: crno-zeleni
Ulazni napon: 240V
Izlazni napon: 24V / 1,5A
Vijek trajanja žarulje: preko 30.000 sati


Sadržaj paketa:

1x LED žarulje za božićno drvce sa 100 dioda + kontroler
1x adapter
1x priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene