LED pametni ruksak s mogućnošću programiranja animacije ili teksta s LED zaslonom 24x24 cm (upravljanje putem pametnog telefona)

Kod: 88-256
185,90 U$ 130,90 U$ Cijena bez PDV: 109,09 U$
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje. Očekivana isporuka unutar 2-4 radna dana.
Da! Isporučujemo u US
Cards
Bank
Cards
+

LED pametni ruksak programabilna animacija ili tekst s LED zaslonom 24x24cm (upravljanje putem mobilnog telefona Anroid/iOS).

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

LED pametni ruksak koji se može programirati sa imitacijom ili tekstom s LED zaslonom 24x24cm (upravljanje putem mobilnog telefona Anroid/iOS) originalan je pribor za svakoga tko je ljubitelj tehnologije i kul gadgeta . Jeste li umorni od svakodnevice i stereotipa? Volite li biti u središtu pozornosti i volite li privlačiti druge? S ovim SMART LED ruksakom definitivno ćete se istaknuti iz gomile. Ruksak je u crnoj boji i ima puno prostora gdje možete pohraniti sve što vam je potrebno.

Ženski/muški ruksak prikladan je za putovanja, oštećenja, posao ili putovanja. Na stražnjoj strani ruksaka nalazi se veliki LED zaslon (približno 24x24 cm) na kojem možete reproducirati različite animacije ili tekstove, koristeći svoj pametni telefon . Osim velikog prostora unutar ruksaka (43H-30W-12D cm), u ruksaku postoji i dodatni prostor za prijenosno računalo (cca 36x28 cm).

Smart ruksak s LED svjetlom ima puno prostora za pohranu (pogodan i za prijenosno računalo ili tablet)

Led ruksak s programabilnim zaslonom

Sam LED zaslon smješten je u posebnu zaštitnu futrolu koja može podnijeti prskanje vode (međutim, ruksak nije vodootporan!). Jednostavno uparite ruksak putem pametnog telefona putem Bluetootha, a zatim možete jednostavno kontrolirati zaslon na ruksaku putem telefona. Osim raznih unaprijed postavljenih tekstova, slika ili animacija, u aplikaciji možete stvoriti i vlastite animacije ili tekstove (dostupno za Android i iOS . Zahvaljujući zaslonu prikladno je za razne komercijalne svrhe . Možete otvoriti prednju stranu ruksak do 180 stupnjeva - što jamči jednostavan pristup pohranjenim predmetima.Runac se napaja putem USB kabela koji povezujete s bankom za napajanje (nije uključena).

Svjetlećim ruksakom možete jednostavno upravljati putem pametnog telefona - također možete promijeniti različite slike ili animacije u aplikaciji.

pametan ruksak sa reprodukcijom slika sa LED ekranom i GIF -om

Tehnički podaci:

Povezivanje - Bluetooth (APP za iOS i Android)
Veličina zaslona - cca. 24x24 cm
Veličina ruksaka - cca. 30x18x43 cm
Težina - 1,45 kg
Napajanje - USB kabel

Sadržaj paketa:

1x ruksak
1x Priručnik

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (0)

Zasad nema ocjene