Star Wars Darth VADER maska za lice - 100% poliester

Kod: 75-064
112,50 kn 52,50 kn Cijena bez PDV: 43,73 kn
na lageru Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
+

Star Wars Darth VADER maska za lice - 100% poliester. Naše zaštitne maske su vodootporne s mogućnošću umetanja dodatnog filtra.

Zaštita kupaca

  • Mogućnost zamjene robe u roku od 30 dana
  • Jamstvo za proizvode - 24 mjeseca
  • Jamstvo za povrat novca u roku od 14 dana

Opis proizvoda

Star Wars Darth VADER maska za lice - 100% poliester. Naše zaštitne maske su vodootporne s mogućnošću umetanja dodatnog filtra u unutarnju vrećicu (međutim, može se koristiti i bez filtra) i nude svestranu upotrebu za sve koji trebaju pojačanu osobnu zaštitu, za članove obitelji ili prijatelje. Štiti od prašine, pa je pogodan za aktivnosti na otvorenom, na primjer, zahvaća male čestice u zraku i stoga je prikladna prevencija tijekom sezona gripe (kao zaštitna maska). Način na koji ćete ga koristiti ovisi o vama. Poliesterska maska može se koristiti više puta . Masku stavite u posudu ili umivaonik i ulijte vodu temperature približno 30 - 40 ° C i polako ga prati. Zahvaljujući 100% poliesterskom mikrovlaknu, maska se brzo suši.

Maska u boji s uzorkom izrađena je od 100% poliestera, zahvaljujući čemu je sposobnija uhvatiti prljavštinu i onečišćujuće tvari učinkovitije od ostalih materijala koji se koriste u proizvodnji maski za lice. Moderne maske za lice za prodaju putem interneta - na zalihi u našoj e-trgovini možete kupiti najbolju zaštitu za disanje. Njihova velika prednost je moderan i moderan dizajn zahvaljujući kojem ćete biti nezaobilazni. Maske za lice su najraširenije i najučinkovitije sredstvo, koje se koriste ne samo tijekom virusne ili bakterijske sezone (poput COVID 19 - Corona). Ovdje ćete pronaći maske u boji koje nisu samo učinkovite i zaštitne, već i izgledaju cool i moderno .

Dizajn i moderne VODOOTPORNE maske za lice 100% poliester s džepom u koji je moguće umetnuti dodatni FILTER

Darth Vader maska za lice

Budite odgovorni prema sebi i svojoj okolini i zaštitite svoje zdravlje, a također i zdravlje svojih najmilijih

upotreba maske za lice

Važno je da se zaštitimo i brinemo o sigurnosti svoje okoline. Maske za lice najraširenije su i najučinkovitije sredstvo, koje se koristi ne samo tijekom virusne ili bakterijske sezone (poput COVID 19 - Corona), već i pri radu u prašnjavom okruženju (smog, čestice prašine). Zbog činjenice da je izrađen od 100% poliestera, relativno je lako disati kroz masku, a također pruža zajamčenu udobnost.

Trake na ušima maske su mekane i njihova je duljina podesiva - 100% poliesterska maska je vodootporna i prikladna za sve tipove lica - za muškarce i žene

vodonepropusna maska za lice

Tehnički podaci:

Veličina: 21x12,5 cm
Materijal: 100% poliestersko mikrovlakno
Otpornost na vodu: da

Sadržaj paketa:

1x maska za lice

Rasprava o proizvodu (0)

Imate li pitanja o proizvodu?
Pitajte na forumu

Zasad nema pitanja
Na ovu e-mail adresu ćemo poslati odgovor na vaše pitanje.

Ocjena proizvoda (2)

95%
100%
Zsolt

Star Wars Darth VADER maska za lice - 100% poliester

Svi.
Ne postoji.
Prevedeno sa: hu
90%
Erika

Maska za sina

Sin je veliki obožavatelj SW-a i bio je iznimno sretan poklonu. Osim što jako lijepo izgleda, ima i ugodan materijal te po meni bolje diše od drugih.
Lijepa izrada
Dobar materijal
Prevedeno sa: sk